De meest gangbare E-bike voor elke activiteit

Een dag eropuit. Door de duinen of heuvelachtige landschappen. Of kies je voor comfortabel asfalt waar je soepel overheen rijdt? Ga je door de natuur met een zee van bomen boven je hoofd of haal je simpelweg wat boodschappen voor je vakantieadres. Wat je doel ook is je wilt voor dat doel de beste e-bike. In dit geval een degelijke allrounder waar je op kan rekenen. Dan rest natuurlijk nog de vraag welk merk? En ook niet onbelangrijk welk model? Laten we daar eens verder naar kijken zodat welk doel je ook voor ogen hebt, je er zeker van kan zijn dat wij de fiets er klaar voor hebben staan.

Op de eindgebruiker kan je rekenen

Wij hebben, als het op meest degelijke allround e-bike aankomt, gekozen voor het merk Amslod. Een gerenommeerd merk wat al sinds 1915 bestaat. Opgericht door de heer Dolsma. Draai die naam eens om en je weet waar de merknaam vandaan komt. De fietsen van Amslod staan bekend als degelijk en robuust en met de prijs-kwaliteit is het ook dik in orde. Niet voor niks is Amslod de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers op het gebied van e-bikes. Zo kwamen wij al snel een Amslod klanten review tegen op de website van Amslod. En waar er 1 is zijn er meer. Zo zij we tot de conclusie dat je op de eindgebruiker kan rekenen. Eerlijke reviews over Amslod en de modellen die ze verkopen voor net dat extra stuk vertrouwen om ons besluit makkelijker te maken. Wij willen je wel met de beste e bike op pad sturen namelijk. Zodat jij als eindgebruiker ook op ons kan rekenen.

Het model Ascot onder de loep

Bij het kijken naar de beste allround e-bike kwamen we het model Ascot tegen. Of in al zijn volledigheid, Amslod Ascot MTX-500. Na het lezen van een Amslod Ascot review waren we zeker van onze keuze en wisten wij het zeker, dit model heeft het allemaal. Een goede prijs-kwaliteitverhouding, aan de gebruikersreviews te zien een prima accuradius, een optimale wegligging en de fiets is opgewassen tegen flinke afstanden en heuvelachtige gebieden. Niets staat je dus meer in de weg. Dit heeft het model te danken aan zijn krachtige middenmotor van 80 NM, vrij vertaald Newtonmeters. De middenmotor zorgt voor een natuurlijke ondersteuning omdat de motor zich direct op de trapas bevindt. Geen vertraging met inschakelen wat weer zorgt voor een vloeiend gevoel tijdens het rijden. De 80Nm is ook een van de krachtigste uitvoeringen van middenmotors die je kunt vinden. Neem daarbij in overweging dat het model Ascot robuust en degelijk is en wat ons betreft is dit de beste allround e-bike die we kunnen bieden aan onze klanten. Een stuk degelijkheid en ook niet onbelangrijk, een stuk zekerheid. Zodat wat je doel ook is je ervan op aan kunt dat je het beste model voor je doel hebt. Veel fietsplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *