Retraite in Nederland

Het is een bewogen tijd die veel kan triggeren bij mensen. Eenzaamheid kan een rol spelen. Maar ook vragen als ‘wat wil ik met mijn leven’ en ‘ben ik gelukkig in mijn huidige relatie’? Deze periode kan dus voor veel stress zorgen en daarom is het belangrijk goed voor jezelf te zorgen. Een goede manier om even stil te staan bij jezelf als persoon en bij jouw behoeften, is een retraite (ook wel retreat genoemd).

Bij een retraite ga je bijvoorbeeld een weekend naar een mooie locatie in de natuur, een klooster of naar een welness center. Tijdens dit weekend wordt vaak aan je gevraagd je telefoon uit te zetten en echt even te zakken in je lichaam.

De vraag ‘waar sta jij nu op dit moment’ staat vaak centraal. We vergeten in de drukte van de huidige maatschappij vaak om stil te staan bij ons gevoel. Als er iets heftigs gebeurt stappen we er vaak overheen zonder er écht aandacht aan te geven. Tijdens een retraite komen opgekropte emoties daarom ook vaak omhoog. En doordat je dingen verwerkt, ontstaat er rust en ruimte voor iets nieuws! Kort samengevat: een aanrader voor iedereen!

All is Within retraites

Er is een groot aanbod aan retraites in Nederland. Je hebt yoga retraites, klooster retraites, stilte retraites, dans retraites en nog veel meer. Ben je op zoek naar een speelse retraite die deze facetten combineert? Dan raden wij de retraite van All is Within aan! De retraite wordt gegeven door Simone Wiewel, een vrouw met een fijne speelse energie en de nodige jaren ervaring. All is Within gaat uit van het standpunt: alles zit al in jou (zoals de naam natuurlijk ook zegt). Je hoeft niet te veranderen, enkel sommige dingen op te werken zodat ze kunnen transformeren. Je hoeft dus niet ‘gefixt’ te worden.

Tijdens de retraite maak je kennis met bijvoorbeeld ademwerk, reiki, dans, mantra’s zingen en intenties zetten. Ook is er een privé kok aanwezig bij de retraite die dagelijks vers en biologisch eten bereidt. Ben je benieuwd naar de retraite van All is Within? Kijk dan even in de Agenda op hun website, daar staan de geplande evenementen in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *